FID
Oops!
Kolla din internetuppkoppling och ladda om sidan.

Välkommen till Filmportalen

Vad är filmportalen?

Anvndare

Filmportalen är en community, filmdatabas och ett visningsfönster. Visionen är att det skall vara en blandning mellan ett lokalt IMDB.com (Internet movie database) och facebook. Ett öppet nätverk helt enkelt. Nyckeln till bra filmproduktioner är människorna som du arbetar med. Förhoppningen är att du lättare ska kunna hitta ditt team här. Du kan klicka mellan användare, filmer, grupper och projekt. Alla produktionsstöd Film i Dalarna ger, kommer administreras via Filmportalen.

Vi håller just nu på att arbeta fram en helt ny web som kommer ersätta Filmportalen. Vi ber om ursäkt för alla buggar och krångel som vi måste stå ut med ett litet tag till.

Här kan ni söka stöd!

Anvndare

Alla stöd och samproduktioner Film i Dalarna går in i kommer vara obligatoriska att söka igenom Filmportalen. Du måste skapa en användare med obligatoriska uppgifter ifyllda och sen ett projekt, som du ansöker med. Du kan dock välja själv vad som skall synas utåt och inte genom att klicka på Sekretess. Vi delar upp stöden i "växthus", "teknisk support", "utvecklingsstöd", "dokumentärfilm" och "samproduktion". Olika kriterier gäller får de olika stöden. Du kan läsa mer om vilket stöd du ska söka under fliken "om stöd".

Skapa Nätverk!

Anvndare

Här kan alla som vill registrera sig. Såväl framför som bakom kameran. Det är viktigt att du fyller i ditt yrke på din profil, t.ex. regissör, fotograf eller skådis. Ambitionen är att det skall bli lättare att hitta sitt filmteam med hjälp av filmportalen. Lägg därför gärna upp någon tidigare film du gjort på din profil. Film i Dalarna kommer även bjuda in Filmportalens medlemmar till filmarbetarträffar och liknande saker. Se därför till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade.

Senaste Filmer

Geniet frå...
Finnmarken...
En säregen...

Kommande Händelser

Nyheter

Anslagstavlan